English Germany Italiano
Get Adobe Flash player
Polovni motori i menjači za sve tipove putničkih vozila
 
Poštovani klijenti,
 
Veliko nam je zadovljstvo što možemo da vas obavestimo da preko nas možete da poručite polovne motore za sve tipove putničkih vozila.
MR Group postao je strateški partner firme Rhenoy iz Holandije sa kojom ima ugovor o prodaji I distribuciji polovnih i novih motora (kao i ostalih delova za vozila) na teritoriji istočne Evrope i Srbije.
Rok isporuke motora je od 5 do 10 radnih dana.
Cene motora zavise isključivo od garancije koja se daje na polovni motor. Garancija na polovne motore ne može da bude duža od godinu dana.
Svaki motor je pregledan i spreman za ugradnju.
U slučaju da nam ostavite vaš stari motor MR Group odobrava popust na kupovinu drugog motora.
 
Takođe, što želimo da vas obavestimo je i procedura carinjenja motora kao i potrebna dokumentcija za carinu.
Da bi ste uvezli motor potrebna su sledeći dokumnti (fotokopija lične karte i saobraćajne dozvole vašeg vozila, račun za motor i potvrda da vaš motor ne može da se remontuje i da je potrebna zamena motora (tu potvrdu izdaje naša firma).
 
Dodatni trošak su još i troškovi špediterske kuće koja vrši uslugu carinjenja motora.
 
Kontakt: milan@mrm.co.rs
00381 (62) 226 437

Izgled motora nakon remonta


Poštovani klijenti,
 
U želji da vam pomognemo u rešavanju vašeg problema sa motorom želimo da vas obavestimo o par stvari pre nego što donesete konačnu odluku šta će te uraditi sa vašim motorom.
 
Lager naših motora se nalazi u Holadniji i trenutno raspolažemo sa lagerom od preko 15000 motora. Na našem lageru se nalaze polovni motori, remontovani motori, a ima i novih originalnih motora. Na žalost zbog zakona u Republici Srbiji koji ne dozvoljava legalnu prodaju motora, to jest da firme iz Srbije mogu slobodno uvesti motore i prodavati ih legalno sa računom, mi danas imamo veoma komplikovanu situaciju na tržištu Srbije.
 
Na tržištu Srbije danas možete naći motore po veoma povoljnim cenama, ali na žalost bez ikakve garancije i regularnih papira što vama kao kupcima predstavlja problem jer ugradnjom takvog motora ne znate šta ste kupili i u vašem vozilu imate neregularan motor gde kasnije možete imati zakonskih problema.
 
Opcija kupovine motora preko nas podrazumeva kupovinu motora sa garancijom od minimum šest meseci koji je uvezen regularno gde zakonski nećete imati nikakav problem. Međutim i tu postoje mali problemi, a to je da carinska procedura traje dosta dugo i zahteva dosta strpljenja. Motor kupljen preko nas će stići u Beograd u roku od 5 dana, ali sama carinska procedura zna da traje i po dve tri nedelje. Cena motora je veća od cena koje su zastupljene na našem tržištu, ali sa činjenicom da imate garanciju od minimum šest meseci i regularan motor u vašem vozilu, a ta činjenica nema cenu.
 
Kao treća opcija, koju mi uvek u ovom trenutku predlažemo dok se zakon o polovnim motorima ne promeni u našoj zemlji, je da remontujete vaš postojeći motor. Na osnovu našeg iskustva u situacijama kada motor nije imao neku težu havariju koja ne može da se reši pa zahteva drugi motor, cena remonta je jeftinija nego kupovina drugog polovnog ili remontovanog motora legalnim putem. Samom tom činjenicom izbegavate čekanje za motor da stigne iz inostranstva, carinske procedure, zatim promenu broja motora u vašoj saobraćajnoj dozvoli u mup-u. Sve to traži vreme koje nažalost danas svi veoma malo imamo zbog tekućih obevaza i posla.
 
Pre nego što donesete odluku dobro razmislite o svemu, a mi vam uvek stojimo na raspolaganju za savet.
 
S poštovanjem,
Milan Rajkovic
Generalni direktor